Adv. NL leert door 2: opnieuw gratis ontwikkeladvies voor iedereen!

Veel mensen visten in augustus achter het net, omdat de subsidieregeling voor ontwikkeladvies al heel snel vol zat. Nu is er echter goed nieuws! Vanaf 1 december kun je weer in aanmerking komen voor een ontwikkeladvies.  Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft namelijk het geld voor 2021 naar voren gehaald. Daardoor komen er straks 50.000 plaatsen beschikbaar.

Wil jij een kort, persoonlijk loopbaantraject? Neem dan nu alvast contact met ons op. Door je vroegtijdig te oriënteren op de mogelijkheden en je te laten informeren over de zaken die van jou verwacht worden, maak je de kans groter dat het nu wel lukt om hiervoor een plekje te bemachtigen.

Want hoe cool is het als je na 4 uur gratis coaching weet welke kant je op wilt met je loopbaan ??

Aanmelden en/of meer informatie via info@ontpop.nu of tel  06-18479990 (Wies ten Kampe) of info@loftcoaching.nl, of tel 06-11867995 (Renata van der Heide). Tot snel!