Lorenzo en Norma

Voormalige uitbater Norma uit Grou duikt op als gastvrouw in Haarlem 

Haarlem / Grou – Een van de meest opvallende culinaire ondernemers van Grou was de afgelopen jaren Norma. Ze runde eerst een tapasrestaurant om vervolgens met pannenkoekenrestaurant Beslag aan de slag te gaan. Na korte tijd deed ze het restaurant van de hand en verdween vervolgens voor velen van de culinaire kaart. Verrassend genoeg dook ze dit jaar in Haarlem op.

Geheel onverwacht dook Norma op in Haarlem waar ze onder de naam De Gastvrouw een nieuw restaurant heeft gevonden. De redactie van Grousters.nl had afgelopen week contact met haar. Ze nodigt alle Grousters uit om eens in Haarlem langs te komen. Met een nieuwe formule serveert Norma de gasten wat de ‘pot schaft’ Wie Norma is hoeven we in Grou eigenlijk niet te vertellen. Toch stelt ze zichzelf graag nog even voor. 

Gastvrouw Norma

Gastvrouw Norma.

Wie is De Gastvrouw?

Het idee komt uit de koker van eigenaresse Norma de Jong en heeft een romantisch tintje. Norma runt restaurant De Gastvrouw samen met haar levenspartner en reisgenoot Lorenzo. Norma is nieuw in Haarlem, maar niet in de keuken. Na diverse succesvolle restaurants opgezet te hebben in Friesland en Grou, gaat ze na een wereldreis nu aan de slag met dit nieuwe concept. 

Kleinschalig

De Gastvrouw is kleinschalig. En dat was ook precies de bedoeling van Norma en Lorenzo. Buiten een keukenassistent, zijn zij het enige personeel in de zaak: Norma in de keuken en Lorenzo voorin. Bij De Gastvrouw voel je je thuis en krijg je een avondje uit zoals het hoort. Want door het klein te houden, is er voor iedereen veel aandacht. Zorgeloos genieten van lekker eten en drinken!

Deze diashow vereist JavaScript.

Wereldreis

Norma: “ Vind jij kiezen van een menukaart ook zo lastig? Wil je het liefst alles op de kaart proeven en niet nadenken? Bij De Gastvrouw aan de Floresstraat in Haarlem is het eten wat de pot schaft, maar dan als een culinaire wereldreis. Dé plek voor een avondje uit.

Wat schaft de pot?

Dat verschilt steeds. Maar het zijn altijd verrassende combinaties uit de hele wereld, die met lokale of biologische producten worden bereid en dat voor een fatsoenlijke prijs.

Eetwensen

Je reserveert en geeft aan wat je absoluut niet wilt of mag eten en dan maakt De Gastvrouw een verrassingsmenu met 7 verschillende wereldgerechtjes. Je krijgt ontzettend veel te proeven, want alles zit bomvol smaak.

Voor meer informatie kijk op: www.degastvrouwhaarlem.nl