Naakte man fietst door Grou

Blote man nu op fiets door Grou

Grou – Hoewel de temperaturen nog steeds niet tropisch zijn, is er weer een naakte man in Grou gesignaleerd. Deze keer niet lopend maar op de fiets.

Donderdagavond kreeg de politie een melding dat er op de Kleine Buren een man aan kwam fietsen die zich vervolgens ging uitkleden. Er kwamen meerdere meldingen dat de man in zijn adamskostuum door het dorp fietste. Ook de Lidl aan de J.W. de Visserwie belde. Daar werd de blote man aangetroffen en aangehouden.

Naakte man fietst door Grou

Naakte man fietst door Grou

Verzet

De aanhouding ging niet zonder protest. Nadat de man in de politieauto was geplaatst staakte hij zijn verzet. Uit nader onderzoek bleek dat het hier dezelfde 27-jarige man betrof die al eerder naakt door tuinen en een sloot liep en daarvoor was aangehouden. Voor hem is inmiddels hulpverlening ingeschakeld.