Theehuis Grou koninklijke hotspot voor Willem Alexander

Theehuis Grou koninklijke hotspot voor Willem Alexander

Grou – Het Theehuis in Grou blijkt een hotspot voor VIP’s te zijn. Dat bleek afgelopen weekend toen Koning Willem Alexander een bezoek bracht aan dit beroemde Friese etablissement.

Uit verschillende bronnen heeft de redactie van Grousters.nl vernomen dat zijne majesteit (ZM) Willem-Alexander afgelopen weekend Grou heeft bezocht. De havenmeester liet vandaag weten dat de koning inderdaad in Grou is geweest. ZM voer niet op zijn eigen nieuw boot, anders had hij zeker veel bekijks getrokken van de Grouster bevolking. Onlangs kocht Willem-Alexander een nieuw jacht bij jachtwerf Wajer Yachts in Friese Heeg. Hopelijk komt de koning nog eens terug naar het ‘Monaco’ van Friesland, zodat de inwoners van Grou zijn Wajer 55 kunnen bewonderen.  Het koninklijke bezoek was in informele sfeer.

ZM De Koning Willem Alexander

ZM De Koning Willem Alexander. Foto: Rijksvoorlichtingsdienst.

Het Theehuis in Grou blijkt een echte hotspot voor VIP’s te zijn. De redactie heeft vernomen dat ook bondscoach Ronald Koeman er een bezoek heeft gebracht. Met het heerlijke zomerse weer van de komende dagen zijn natuurlijk ook ‘gewone’ gasten welkom in Grou. Oant Sjen.