restaurant 't Kofschip in Grou bakt verse pizza's

Restaurant ‘t Kofschip uit Grou bakt weer verse pizza’s

Grou – Veel horecaondernemers zijn deze dagen creatief en innovatief bezig. Dat betekent naast een goede bezorg- en afhaalservice, een goed gevulde webshop en natuurlijk heerlijke maaltijden. Bij eigenaar en topkok Marco Hofstede draait de pizza-oven op volle toeren. 

“Een maand geleden zijn wij al met onze pizza-actie gestart en bovendien stond onze webshop al startklaar zodat alle varianten te bestellen zijn”, laat Marco weten. “We hebben een tijd geleden al proefsessies in ons restaurant gehad, zodat we nu tot een lekker en gevarieerd aanbod zijn gekomen.” Ook afgelopen week heeft ‘t Kofschip weer een aantal nieuwe pizza’s aan het assortiment toegevoegd en daarnaast ook een aantal heerlijke fingerfood opties.

Bij topkok Marco Hofstede van restaurant ’t Kofschip in Grou draait de pizza-oven op volle toeren. Foto: Press4All

Marco: “Niet alleen het culinaire vakmanschap is in deze tijd belangrijk, je moet ook creatief kunnen ondernemen en zorgen dat je een goede webshop hebt en online goed vindbaar bent met wat je aan te bieden hebt.” Hoewel dineren bij het restaurant even niet mogelijk is, staat het team van ‘t Kofschip klaar om alle culinaire bestellingen die via de telefoon of webshop binnenkomen te verwerken of op verzoek te bezorgen in Grou.