Volk uit Grou

Stem Volk uit Grou naar finale van Liet 2019!

Grou – De Friestalige folk/jazz band Volk!! uit Grou staat in de halve finale van Liet 2019! Liet is een soort van Friestalig songfestival met Twarres als bekendste winaar. Volk staat in de halve finale finale maar kan de finale halen door middel van voorkeursstemmen. Check : www.liet.frl en stem op Volk!

Volk bij Omrop Fryslân. Video: Omrop Fryslân

Volk!! is een band die liedjes speelt in de folktraditie. Voorzien van frisse arrangementen en altijd vertaald naar de Friese taal. Volk!! staat voor: akoestisch, enthousiasme en humor, moaie musyk, herkenbaar doch orgineel! Volk!! bestaat uit: Wietske Banga (zang, akoestisch gitaar), Alinda Talsma-vd Bijl (contrabas, zang), Jelle Beks (virtuoos sopraan sax), Hans Pieffers (Djembé, percussie), Piter Banga(accordeon, zang, vertalingen) en Ben van der Veen (trombone)