Geweld

Politie zoekt getuigen mishandeling 44-jarige man in Grou

GROU – Een zwaargewonde 44-jarige man werd in de nacht van zaterdag op zondag in een woning aan de Mr. Pieter Jelles Troelstrawei door de politie aangetroffen. De man is om 4.30 uur met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

Een 33-jarige man uit Kootstertille en een 28-jarige vrouw uit Grou werden als verdachten aangehouden.

Het is nog niet bekend wat er precies is gebeurd en daarvoor is een onderzoek gestart. De politie is op zoek naar getuigen, mensen die in de nacht van zaterdag op zondag iets gezien of gehoord hebben in de Mr. Pieter Jelles Troelstrawei.

Heeft u iets gezien of gehoord van wat zich heeft afgespeeld? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).