Jack Bottleneck 11 oktober in de Treemter te Grou

Liet presenteert: Satelliet huiskamertours in Grou en Oudebildtzijl

Grou – Als onderdeel van het nieuwe Liet-organisatie start in oktober een nieuwe onderdeel: Satelliet. In twee speciale huiskamertours door Grou (11 oktober) en Oudebildtzijl (4 oktober) zijn in drie huiskamers jong Fri(e)s talent te beluisteren. Ook treden dichters van collectief Rixt in één van de huiskamers op. De gratis route wordt afgesloten met een grotere act.

De huiskamertours vinden op 4 en 11 oktober plaats. Op beide vrijdagavonden kunnen maximaal 100-120 mensen aansluiten. De tours zijn gratis, aan het einde van de avond wordt aan de bezoekers een eigen bijdrage gevraagd. In Oudebildtzijl is een bont gezelschap aan oud-Liet winnaars te zien, de winnaars van 2012, 2015 en 2018 treden allen aan.


Jack Bottleneck 11 oktober te zien in de Treemter te Grou.

In Grou treedt jong aanstormend talent op in bijzondere locaties, onder andere een tuinmeubelzaak, een B&B en een oud kerkje. Voor beide routes is het verzamelen tussen 19:30 en 20:00. In Oudebildtzijl (4 oktober) is de verzamelplaats het Graauwe Paard, hoofdact de Stone Crobs treedt daar vanaf 22:30 uur op. In Grou (11 oktober) start de route in tuinmeubelzaal Werpershoeke. Deze eindigt in de Treemter. De hoofdact Jack Bottleneck treedt vanaf 22:30 uur op.

Bron: Omroep LeoMiddelsé

Grou – 11 oktober

Hoofdact Jack Bottleneck in de Treemter in Grou

In de huiskamers:

– Centrum Grou: Leonard Ford

– Tuinmeubelzaak de Werpsterhoeke: Chris Egberts

– Bed&Breakfast: de dichters Edwin de Groot en Dirk Geerdink van collectief Rixt