Oud-IJzeractie Mid-Fryslân Grou een gouden greep

Grou / Akkrum – Afgelopen maanden werd in Akkrum, Grou, Reduzum en Warten door korfbalvereniging Mid-Fryslân oud ijzer opgehaald. Twee jaar geleden was het een groot succes, maar deze ronde werden de stoutste verwachtingen overtroffen.

Er werd een enorme hoeveelheid ijzer verzameld en ook vaak speciaal voor de vereniging opgespaard. Van een stapel lood met een lief briefje tot en met zware molenwieken aan toe, het kon niet op! Dank aan alle verzamelaars en bedrijven die KV Mid-Fryslân hun oud ijzer èn een warm hart hebben toegedragen.

Oud-ijzer actie KV-MidFryslân een gouden greep. Foto: KV-MidFryslân

Vrijwilligers

Toch was deze actie nooit mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers. Iedereen hielp vol overtuiging waar ze konden en met vereende krachten hebben ze een mega-klus geklaard. De actie werd weer met een voldaan gevoel afgesloten en de vrijwilligers hadden heel veel plezier. En niet onbelangrijk, er werd bijna € 7.000 opgehaald voor de vereniging!

Speciale dank aan de volgende bedrijven: Dam Beton en Bakker Boonstra in Akkrum, Sybrand Bouma in Grou en Sjoerd de Boer Montagemarkt en Wiebe Boonstra in Reduzum.

Bedenk dat daarnaast het milieu wordt ontzien omdat alle materialen netjes gescheiden worden afgevoerd, een betere actie is er niet! Dus over twee jaar wil KV-Mid Fryslân deze gouden prestatie overtreffen.

K.V. Mid-Fryslân bedankt bedrijven, inwoners, vrijwilligers en iedereen die iets heeft bijgedragen aan deze gouden actie!