Renovatie kunstgrasveld GAVC Grou

Grou – Op dit ogenblik wordt druk gewerkt aan de renovatie van het kunstgrasveld van de voetbalclub van GAVC Grou. Met ingang van dinsdag 2 juli werden de grasvelden op last van de Gemeente Leeuwarden en BV Sport tot nader order gesloten. Dit in verband met het jaarlijkse groot onderhoud en renovatie van het kunstgrasveld

Na een hectische en bloedstollende nacompetitie werd lijfsbehoud in de eerste klasse bewerkstelligd tegen LSC 1890 uit Sneek. In een zenuwslopende strafschoppenserie werden de voetballers uit Sneek verslagen. 


Werkzaamheden nieuw voetbalveld GAVC te Grou in volle gang. Video: Press4All

Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden zijn de boarding, afrastering en goals van het hoofdveld verwijderd. Op dit ogenblik ziet het het veld er uit als één grote zandbak. Het voorbereidende grondwerk voor het kunstgrasveld wordt uitgevoerd door Sjoerd Tjepkema Infra & Machineverhuur B.V. uit Grou. Als alle werkzaamheden zijn afgerond kan GAVC weer onder optimale omstandigheden, het nieuwe seizoen in de eerste klasse een hopelijk succesvol vervolg geven.