Vrolijk Pasen bij Winkelhart ‘De Buorren’ in Grou

Grou – Pasen inspireert Winkelhart Grou “De Buorren” in Grou. Op zaterdag 20 april organiseren winkeliers en horeca tussen 13.00 en 17.00 uur feestelijke Paasacties voor jong en oud. Paashazen delen eitjes uit, kinderen zijn druk in de weer met de Paaszoeker en volwassenen laten zich trakteren op bossen bloemen en lekkernijen.

Sinds weken zijn Catharina Hazenberg (Hebbes) en Nynke Douma (It Beaken) in de weer om het Paaswinkelen op zaterdag 20 april, namens de winkeliers van Winkelhart Grou “De Buorren”, tot een gezellige belevenis te maken. En met succes. Vol enthousiasme scharen de winkeliers zich achter hun plannen. ‘We maken er met elkaar wat moois van’, aldus Joke Broekens (Business Club Grou, sectie detailhandel).

Paasletters

De Paaszoeker was vorig jaar zo’n groot succes, dat alle kinderen tussen 13.00 en 16.00 uur weer van harte welkom zijn om in de etalages en winkels te struinen naar letters die samen een zin vormen. De formulieren liggen klaar bij alle deelnemende winkels en kunnen tot 16.00 uur ingevuld worden ingeleverd bij Hebbes en It Beaken. Om 16.30 uur maken de Paashazen, via een loting voor de deur van It Beaken, bekend wie de gelukkige winnaars zijn. Vijf winnaars ontvangen een Vrolijk Paascadeau.

Paashaas Wouter kun je tegenkomen in het centrum van Grou.

Paasbrunch proeverij

Terwijl Paashazen Paaseitjes uitdelen in het Winkelhart, organiseren verschillende winkeliers inspirerende Paasbrunch proeverijen en andere acties. De modezaken enthousiasmeren voor de nieuwe lente- en zomercollecties. Zolang de voorraad strekt, trakteren deelnemende winkeliers iedere klant, die minimaal € 15,00 besteedt, op een bloemetje. Ook de horeca pakt uit. Bezoekers ontvangen bij de koffie een heerlijk Paasgebakje.

Om op de hoogte te blijven van de deelnemende winkeliers en horecagelegenheden, is het raadzaam om de Facebookpagina van Winkelhart Grou “De Buorren” in de gaten te houden. Een serieuze aanrader, want in Grou start het Paasfeest al op zaterdag 20 april. En dáár wil je bij zijn.