Elf gewonden en 41 auto’s betrokken bij aanrijdingen A32 Grou door mist

Op dit ogenblik is een gedeelte van de A32 van Grou richting Wirdum afgesloten. Door de mist hebben zich meerder aanrijdingen voorgedaan. De bestuurders wordt geadviseerd een alternatieve route te zoeken. Er zijn elf gewonden, waarvan twee zwaar, en 41 auto’s betrokken bij de verschillende botsingen laat een woordvoerder van de politie weten.
.

De bestuurders wordt geadviseerd een alternatieve route te zoeken. Er zijn elf gewonden, waarvan twee zwaar, en 41 auto’s betrokken bij de verschillende botsingen laat een woordvoerder van de politie weten.

Afsluiting Snelweg A32 Grou Wirdum.

De snelweg in de andere richting is wel open voor het verkeer. Automobilisten wordt verzocht om voldoende ruimte te maken voor de hulpdiensten. Op de snelweg #A32 bij o.a. #Wirdum zijn meerdere ongevallen ontstaan. Dichte mist is hier een nadrukkelijke factor.

Voor betrokken mensen is slachtofferhulp in Leeuwarden geregeld. Het verkeer achter het ongeval bij de oprit Grou vanuit Leeuwarden is/wordt weggeleid. De hulpverlening ter plekke is al fors afgeschaald. De snelweg blijft vooralsnog afgesloten.