Oeps mijn screen is kapot – repareer hem nu in Grou

Het kan iedereen overkomen, een kapotte screen van je tablet of smartphone. Ook kan een defecte camera in je Iphone of een trage Ipad een bron van ergernis zijn. Repareren of nakijken kan natuurlijk altijd, maar dan moet je naar Leeuwarden, Heerenveen of Sneek. En opsturen kan soms ook weken duren. Vanaf komende zaterdag hebben inwoners van Grou met een defecte smartphone of Ipad in ieder geval één probleem minder. Ze kunnen hun apparaat in eigen dorp laten nakijken en repareren. In de serie ondernemend Grou gingen we daarom op bezoek bij Ronald v/d Kooi en Danique de Vries. Die openen namelijk vanaf komende zaterdag 9 februari onder de naam Smartkool hun reparatieservice aan de Hoofdstraat 26.

Ronald en Danique staan klaar voor reparatie van smartphone en tablet.

“Wij willen de inwoners van Grou graag helpen als er een probleem is met hun smartphone of tablet”, laat het enthousiaste duo Ronald en Danique weten. Met zijn jarenlange ervaring in telefoonwinkels durfde Ronald met steun van Danique de stap te wagen om in Grou als zelfstandige te gaan beginnen. “We hebben in de Hoofdstraat een laagdrempelig servicepunt, zodat iedereen met alle vragen en problemen zo even kan binnenlopen.  Jong en oud is bij ons welkom.” Ronald kan de meest verschillende merken en types repareren. “Ik heb altijd al belangstelling gehad voor de nieuwste telefoons en trends, zodat mijn kennis meestal up-to-date is. Bovendien kunnen we online de beste onderdelen vinden zodat er altijd een kwalitatieve reparatie is.”

Kapotte Iphone of smartphone nu in Grou repareren.

Opening

Komende zaterdag 9 februari gaat de reparatieservice officieel open. Danique: “We hebben er echt zin in en gaan er vol gas tegenaan. We nodigen iedereen in Grou dan ook van harte uit om binnen te lopen en met ons kennis te maken.” Later gaat Smartkool misschien ook laptops en computers repareren maar in eerste instantie ligt de focus op mobiele telefoons en tablets. En dat kan zowel een Iphone als een smartphone zijn.

Voor meer informatie kijk op

https://m.facebook.com/smartkoolgrou/