Ondernemers organiseren botenveiling bij Watersportservice Berend Mink

GROU – Watersportservice Berend Mink is 15 en 22 september het decor van een professionele botenveiling. Ondernemers uit Grou bieden alle soorten en maten boten aan. De veiling is mede georganiseerd door BVA-auctions en Troostwijk veilingen.

In de nieuwe hal van watersportservice Berend Mink gaan ruim 20 boten onder de hamer van 5 verschillende Grouster ondernemingen. Volgens mede-eigenaar Joop Mink van Watersportservice Berend Mink gaan dit soort veilingen vaker worden ingezet. “Het is een andere manier van verkopen dat een breder publiek moet trekken”, aldus Mink.

Watersportservice Berend Mink ziet dat er de laatste tijd een forse stijging is in het aantal boten dat wordt verkocht. Kijk voor meer informatie over de veiling en kijk dagen op: https://www.bva-auctions.com/auction/index/35077

Berend Mink