Skûtsjewike in Grou wederom met Splashtival en PrikMar

GROU – Ook dit jaar wordt aan het begin van de Skûtsjewike het jaarlijks terugkerende festivalweekend op het strand bij het Marit Bouwmeester Zeilcentrum Grou georganiseerd. Op zaterdag 28 en zondag 29 juli vinden muziekfestival Splashtival en Foodfestival PrikMar plaats, waar muziek, eten en gezelligheid centraal staan.

Zaterdag 28 juli draait alles om dansen, genieten van de muziek en de fijne sfeer. Er is één mainstage op het strand waar zowel local heroes als grote namen zich presenteren gedurende de dag. Na het succes van vorig jaar zal het 90’s are Back DJ Team weer zorgen voor een knallende afsluiter. Splashtival tickets (18+) zijn verkrijgbaar bij de Treemter, Silersshop, Zeilcentrum Grou Meet&Eat, Jumbo Grou en op www.splashtival.nl.

Op zondag 29 juli staat PrikMar op het programma, een foodtruckfestival dat de voorgaande jaren een groot succes was. Lokale ondernemers en hippe foodtrucks zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer, waarin bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht; er wordt geschminkt, er is een LEGO bouwhoek en een springkussen. Daarnaast zijn er ook sportactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen, zoals suppen, yoga en boksen. Voor ieder wat te doen dus. En uiteraard wordt deze sfeervolle dag compleet gemaakt door diverse bands en DJ’s. De toegang op PrikMar is gratis.