Grousters.nl zoekt freelance junior Front-end developer

Het team van Grousters.nl zoekt naar versterking van een freelance junior Front-end developer. Het huidige team bestaat uit een marketeer, journalist, ontwikkelaar en vormgever. Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het technische realiseren van uitdagende projecten bij meerdere klanten binnen het netwerk van Grousters.nl en FrieslandCentraal.  Op Social Media hebben we meer dan 7000 volgers waaronder vele ondernemers. 

We bieden ondernemers in Grou en omgeving ondersteuning in marketingstrategieën, branding en vormgeving. Daarnaast ontwikkelen we websites voor deze bedrijven welke aansluiten op de door ons opgestelde huisstijl. Jij maakt deel uit van een klein team waar innovatie en kennisdeling centraal staat. Hierbij staat persoonlijk contact met onze opdrachtgevers hoog in het vaandel.

Functie-eisen
• Woonachtig in Grou of omgeving
• Kennis en ervaring met HTML5, CSS3 (LESS/Sass);
• Ervaring met Laravel, vue Javascript is een pre

Wij bieden
• Een enthousiast team met liefde voor Grou en ambitieuze ondernemers;
• Per opdracht betaald;
• Goed voor eigen portfolio
• Brainstormsessies om gezamenlijk onze klantenkring te vergroten

E-mail: redactie@grousters.nl