Nieuwe eigenaars visspeciaalzaak in Grou

GROU – Henriette Scholten (49) heeft samen met haar zoon Maurice Wiggers (22) IDA Visservice overgekocht. Op de valreep trok een eerdere overnamekandidaat voor IDA Visservice zich terug, waarna Henriette en Maurice hun kans schoon zagen. IDA Visservice heet vanaf nu Visspeciaalzaak Vis & Friet.

Henriette Scholten woont in Sneek, maar heeft haar roots in Grou. Ze heeft 32 jaar lang een snackbar gehad. Ook heeft Scholten enkele jaren een jongeren discotheek gehad in Sneek. Vorig jaar was ze gestopt met werken, maar ongeveer 1,5 maand geleden at ze vis bij IDA Visservice. Toen kwam ter sprake dat de geplande overname van IDA Visservice niet doorging. Een maand later was er een koopovereenkomst tussen haar en de voormalige eigenaar.

Voormalig eigenaar Ida zal officieel eind september afscheid nemen van haar viszaak waar ze 32 jaar lang heeft gewerkt. Hiervoor gaat Ida samen met nieuwe eigenaresse Henriette een afscheidsmiddag organiseren met een hapje en een drankje. De exacte datum hiervoor zal later bekend worden gemaakt.

De redactie Grousters.nl nam de proef op de som. Een grote portie kibbeling is een behoorlijk grote portie, voor een scherpe prijs. Ook is het interieur volledig vernieuwd en verfrist. Gezellige zithoeken, aangekleed met kussentjes.