Ruim 40 deelnemers voor VIP-behandeling tijdens Splashtival

GROU – Tijdens de vierde editie van Splashtival op 29 juli in Grou is er extra aandacht voor lokale ondernemers. Onder andere Krikke, bloembinderij Andreanum, Anja, Strada, Silersshop, Treemter krijgen van de organisatie een VIP-behandeling. Om in aanmerking voor deze VIP-behandeling te komen, hebben ruim 40 deelnemers een donatie aan het evenement gemaakt.

De VIP-behandeling bestaat uit een aantal voordelen. Iedere VIP mag gebruik maken van een lunch buffet en heeft gratis toegang tot het festival en de lounge. In de avond wordt voor de VIP een avondsnack met drinken in de lounge van het Zeilcentrum georganiseerd. Daarnaast mag elke VIP bij iedere bar op het festivalterrein een gratis drankje halen.

Volgens de organisatie is de sponsoring nodig om het festival en daarmee ook Grou en de Skûtsjewike landelijk op de kaart te zetten. ”Alle elementen samen, muziek, entertainment en eten & drinken, vormen een totaal pakket om de Skûtsjewike meer landelijke bekendheid te geven”, vertelt mede-organisator Splashtival en PrikMar Danjel Bergsma.