Verrassingsact bij Treemter tijdens opening Watersportseizoen

GROU – De Treemter viert opening watersportseizoen vrijdag 19 mei op een ludieke wijze in Grou. ”Er staat een grote verrassingsact in de planning, meer kan ik er nog niet over zeggen”, vertelt eigenaar Cor Veenstra. Van 19 tot en met 21 mei zijn in het dorp allerlei leuke activiteiten.

Vrijdagavond om 19.30 uur arriveren de Sylkeninginne en haar hofdame met het Grouster Skûtsje aan de Kade in Grou. Samen met burgemeester Crone openen zij het watersportseizoen 2017. Aansluitend is er live muziek bij de Treemter door de 9 koppige live band Billboard. De band speeld o.a. nummers van: Bruno Mars, Coldplay, Beyoncé, Pharell Williams, Justin Timberlake en Anouk.

Op zaterdag kunnen alle kinderen zich weer uitleven bij Het Pand tijdens de stoeptekenwedstrijd. In de avond is er het Nachtsloepvaren, een vaartocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Dit kan met een eigen boot, maar er kan ook met de aanwezige sloepen meegevaren worden. Men kan een drankje in de Treemter met het live duo Bart en Alex ter afsluiting nemen. Het duo speelt een uitgebreid repertoire met de akoestische gitaar en de cajón.

Het volledige programma is te vinden op www.grouaktief.nl of te volgen via facebook.com/openingwatersportseizoengrou (programmawijzigingen onder voorbehoud).