Inschrijving vierde Grouster nieuwjaarsduik van start

GROU – Het Grouster Ontmoetings Kafee en Zeilcentrum Grou Meet&Eat organiseren dit jaar de nieuwjaarsduik in Grou. De duik vindt plaats om 13:30 uur en na afloop is er in het Zeilcentrum de gelegenheid om elkaar gelukkig 2017 te wensen onder het genot van een hapje en drankje.

Deelname is kosteloos en voor eigen risico. Iedereen die deelneemt aan de Grouster Nieuwjaarsduik ontvangt een Unox-muts en een herinneringsvaantje. Personen jonger dan 14 jaar, dienen per persoon een volwassen begeleider te hebben. De duik is weer vanaf de Blikpôle.

Vanuit veiligheids- en facilitaire overwegingen moet er inzichtelijk zijn hoeveel personen van plan zijn het nieuwe jaar in te luiden met een koude duik. Daarom kan eenieder zich aanmelden via op www.nieuwjaarsduikgrou.nl.