Prostijl

Friese Sporten Festijn op 18 december in Grou

GROU – Op zondag 18 december wordt in Grou het evenement ”Friese Sporten Festijn” gehouden. Tijdens dit evenement staan typisch Friese sporten centraal. Deelnemers krijgen op deze dag gratis professionele begeleiding tussen 10.00 en 18.00 uur.

Iedereen boven de acht jaar kan zich aanmelden. Er is onder andere keuze uit fierljeppen (op een baan van 20×5 meter), indoor kaatsen en fries dammen. Stichting Spotlights organiseert het evenement in samenwerking met Hotel Restaurant Oostergoo en met ondersteuning van de provincie Fryslân,

”Er is een basisprogramma, maar afhankelijk van het aantal deelnemers aan de clinics en wedstrijden wordt op de dag zelf naar de meest praktische invulling gekeken”, vertelt organisator Marcel Weijers. Het evenement vindt plaats bij Hotel Restaurant Oostergoo op de Nieuwe Kade 1 in Grou.