Norma Serveert verkozen tot beste restaurant van Friesland

GROU – Recensiewebsite Iens maakte vanmiddag in People’s Place in Amsterdam bekend dat Norma Serveert het beste restaurant van Friesland is. Bij het Grilled Tapasrestaurant klopt volgens het onafhankelijke platform alles: de gastvrijheid, kwaliteit en ambiance.

”Dit had ik nooit verwacht. Nu al. Ik ben echt een beetje flabbergasted. Ik ben zo trots op mijn team: Angélica, Silko en Herman maken het en laten mij zijn wie ik ben”, aldus eigenaresse Norma de Jong.

De Toppers van Iens komen tot stand door beoordeling van talloze recensies. De restaurants worden ook op service en decor beoordeeld. Iens Independent Index biedt sinds 1998 onafhankelijke restaurantinformatie en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste bron voor restaurantinformatie van Nederland.