Play- en Skate Court start 26 oktober sponsoractie

GROU – Op woensdag 26 oktober om 16.30u wordt de aftrap gegeven voor sponsoracties voor een Play-Skate Court in Grou. De sponsoractie zal op het parkeerterrein van de Jumbo plaatsvinden. Op het toekomstige court kan veel gesport worden: basketbal, pleintjesvoetbal, skateboarden en meer.

Stichting Play-Skate Court Grou wil het project realiseren in nauwe samenwerking met de gemeente Leeuwarden en diverse sportverenigingen in Grou. Een ambitieus project met het doel om kinderen tussen de leeftijd van 10 en 18 jaar te stimuleren meer te bewegen.

Rondom het court zijn plannen voor een 200 meter skeelerbaan. De Play-Skate Court moet een plek worden die scholieren van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs met elkaar verbinden.