Joop Zandberg Rijwielen viert 20-jarig jubileum met prijzen

GROU – Joop Zandberg Rijwielen gaat zijn 20-jarige bestaan groots vieren. Op 30 april wordt er een luxe fiets ter waarde van €629,- verloot. Daarnaast krijgt de winnaar ook nog een uitgebreid accessoirepakket van Birzman Benelux. Voor fietsliefhebbers wordt tijdens deze dag tal van activiteiten georganiseerd.

Oorspronkelijk was Zandberg in Akkrum een fietsenwinkel begonnen. Door toenemende klandizie heeft hij uiteindelijk besloten om in 1999 de winkel naar Grou te verplaatsen. De winkel trok klanten uit de wijde omtrek en barstte ook hier uit zijn voegen. In 2008 verhuisde de winkel naar de huidige locatie aan de Oedsmawei.

Overname Joop Zandberg Rijwielen

Sinds 2014 is Sierd, de oudste zoon van Joop, werkzaam binnen het bedrijf. Sierd is inmiddels mede-eigenaar en gaat in de toekomst het bedrijf in Grou overnemen. In januari is ook zoon Paul in dienst gekomen. Samen met medewerkers Hielke Rinco en Rixt wordt naast reparatie ook een gevarieerd aanbod van E-Bikes, stads- en kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes verkocht.

Meedoen met de verloting  van de Merida Bike kan nog steeds. Bezoek hiervoor de Facebookpagina van Joop Zandberg Rijwielen.