Museum helpt Pake en Beppe de vakantie door

GROU – Het is alweer voorjaarsvakantie: tijd dus voor ‘pakes en beppes’, maar natuurlijk ook voor ‘memmen en heiten’ om leuke dingen te doen met ‘de kids’. In museum ‘Hert fan Fryslân’ in Grou is weer het nodige te beleven.

 

Bij het Museum Grou Hert fan Fryslân is rond de expositie ‘Topstikken’ een speciaal raadspel gemaakt. Daarnaast is er is een puzzeltocht door de vaste expositie. Ook kunnen de kinderen en hun begeleiders tegen een geringe vergoeding de binnen- en/of buitenroute van ‘Lytse Eeltsje’ doen.

 

‘Op vertoon van’ pake of beppe (of een andere volwassene) is er van woensdag 2 t/m zondag 6 maart gratis toegang voor kinderen, onder het motto: ‘Help Pake en Beppe de vakantie door’. Volwassenen die Freon van het museum zijn of worden hebben natuurlijk ook gratis entree !

 

Meer informatie op de website www.museumhertfanfryslan.nl of via 06-15902895.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *