Gratis vis bij start verbetering huurwoningen Grou

GROU – Het was vandaag smikkelen en smullen bij het officiële begin van de grote onderhoudsbeurt van huurwoningen in Grou. Woningcorporatie Elkien gaat in de toekomtige vijf jaar zo’n zesduizend huurwoningen in Friesland aanpakken.

De feestelijke start was vandaag aan de Allingawier in Grou. Daar stond vandaag een viswagen waarvan de aanwezigen gratis mochten happen. In deze Grouster straat zijn de verbeter werkzaamheden inmiddels begonnen. Naast de buitenkant van de woningen worden ook het toilet, de badkamer en de keuken door bouwbedrijf Van Wijnen en Wits Vastgoedonderhoud gerenoveerd en vernieuwd.

Foto: Roel Faber (twitter)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *