‘Lekker snuffelen in iemands kofferbak’

GROU – Het is bijna zo ver, de vierde kofferbaksale in Grou. Op 17 mei zal op het parkeerterrein van het Aquaverium opnieuw zo’n honderd geparkeerde auto’s met open kofferbak staan. ‘Keer op keer is het een groot succes, men koopt vaak leuke dingen voor weinig geld’, aldus medeorganisator Pauline Veltman.

 

Het begon als een onschuldig idee, maar werd ontvangen met open armen. Want toen Veltman haar idee telefonisch aan het Aquaverium vertelde, zat ze diezelfde middag nog aan tafel met de beheerder. Het voorstel werd toegejuicht en daarom besloot ze samen met haar vriendinnen het idee te promoten door onder andere flyers te verspreiden. ‘Al vanaf het eerste moment werden we verrast door de grote hoeveelheid enthousiastelingen die het aantrok’, aldus Veltman.

 

De kofferbaksale in Grou trekt per keer ongeveer 1500 á 2000 bezoekers. Het evenement op het parkeerterrein van het Aquaverium is daardoor een bekend begrip geworden en niet meer weg te denken. Het succes is volgens de organisatie niet alleen te danken aan het harde werk, maar ook vanwege het bijzondere concept. ‘In de buitenlucht lekker snuffelen in iemands kofferbak op zoek zijn naar dat ene pareltje, is iets wat we allemaal leuk vinden’, aldus Veltman.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *