Offenga Herenkapper viert 5 jarig jubileum met korting

GROU – Een echte herenkapper, dat was iets dat Grou lange tijd niet had. Op 4 mei 2010 kwam daar verandering in, toen opende Johan Offenga zijn deuren. Om dit unieke moment te vieren, kunnen klanten in de maanden mei en juni profiteren van vijf euro korting op combinatie aanbiedingen.

 

Het begon als een droom maar werd uiteindelijk werkelijkheid. Na 13 jaar met plezier te hebben gewerkt in zijn broers kapperszaak vond Offenga het tijd voor een eigen onderneming. Zijn oog viel vrijwel meteen op een pand in Grou. Dit bleek geen verkeerde keuze te zijn: ‘In het begin groeide de klantenkring gestaag, maar nu komen ze overal uit Friesland vandaan’, aldus Offenga.

 

De kapperszaak geeft vanwege het jubileum vijf euro korting op de combinatie-aanbiedingen met de merken Mühle, Taylor of Old Bond Street en Keune. ‘De jaren 50 vintage kapsels zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vooral de potjes wax van Sauvecito Pomade gaan als warme broodjes over de toonbank. Die zijn perfect om je kapsel de juiste look en uitstraling te geven’, aldus Offenga.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *