Grandcafé Toasting verandert naam in Grootcafé Treemter

GROU – Grandcafé Toasting verandert haar naam in Grootcafé Treemter om het verleden te vereren. De nieuwe naam past bij het vernieuwde bedrijf, zo verklaart eigenaar Cor Veenstra. ‘De naamswijziging betekent echter niet dat het discotheekconcept terugkomt’, zegt hij nadrukkelijk.

 

Begin dit jaar is de grote verbouwing bij Toasting gestart. Het discotheek verleden werd daarmee permanent gedag gezegd. Dit was het perfecte moment om de huidige naam opnieuw onder de loep te nemen. ‘Op den duur waren we wat aan het twijfelen over de naam Toasting. Vanwege de geschiedenis en de naamsbekendheid van de Treemter hebben we daarom besloten om de naamswijziging door te voeren’ aldus Veenstra.

 

De naam Toasting werd gekozen om de negativiteit rondom het faillissement van de Treemter de rug toe te keren en om een nieuwe start mogelijk te maken. Maar nu dit tot het verleden behoort, is het moment gekomen om de naam opnieuw te gebruiken. Halverwege april zijn de verbouwingen bij Toasting klaar en gaat het bedrijf over op de “nieuwe” naam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *